Over parket Lefevere

Wanneer u de keuze gemaakt heeft om hout te gebruiken als warm afwerkingsmateriaal om trappen en vloeren te bekleden, neemt u best een professionele partner onder de arm om het project in goede banen te leiden.

Meer dan 20 jaar ervaring

Parket Lefevere, al meer dan 20 jaar toonaangevend in z’n branche, maakt van elke klant een tevreden klant. Een uitgebreide keuze aan massieve, samengestelde parketten en afwerkingen zijn te bewonderen in onze showroom waar u alle inspiratie kan opdoen. Een aangenaam onthaal mag u verwachten van Chris Lefevere die u met zijn kennis, ervaring en expertise begeleidt in het zoeken naar dat exclusieve parket dat voor elke inrichting net dat tikkeltje meer biedt. De creativiteit en passie van Chris resulteren in unieke hout- en kleursoort combinaties, nergens anders te vinden.

jaar ervaring

Kwaliteit, betrouwbaar en innoverend

Kwaliteit, betrouwbaar en innoverend

Kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid, innovatie en garantie zijn primordiaal voor ons. Onze leveranciers en materialen worden met zorg gekozen, net als onze medewerkers, die met een gedegen vakkennis elk project snel en vakkundig tot een prachtig resultaat afwerken.

 

Onze realisaties

Prachtige realisaties kunnen wij aantonen zowel bij renovatie- als nieuwbouwprojecten. Zowel privé- als bedrijven zoals winkels, showrooms, openbare ruimtes kunnen een duurzaam kwaliteitsparket met oog voor esthetiek kiezen bij Parket Lefevere.

Hout is onze passie, duurzaamheid… onze belofte!